Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/lazy/htdocs/wordpress/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Как протече велошествието? – Мързеливец и Co.

Как протече велошествието?

Няма как да не разкажа забавните моменти, които преживяхме на тазгодишното велошествие в София.

Снимки нямам защото валя и телефона беше покрит дълбоко в раницата.

Събрахме се доста хора пред Александър Невски малко преди да започне официалното откриване и потеглянето на колоездачите. По законите на Мърфи дъжда изчака да завали точно когато официалните гости започнаха да се представят и да ни предават своите пожелания. След известно време доста се подразних понеже хората стояха на дъжда а те си говорят сякаш нищо не се случва. Предполагах, че количеството хора рязко ще започне да намалява с течение на времето, в което всички седят и чакат под дъжда. Много приятно се изненадах, когато това не се случи.

След представянето на официалните гости тръгнахме да обикаляме центъра на нашия любим град. Голям кеф е да се кара колело по спряни улици. Като добавим и дъжда и приповдигнатото настроение на цялата група всичко беше супер. Появи се един човек с колони на колелото си които озвучаваше шествието много точно с песента „Водно колело“.

От доста време не бях карал без да ми пука от дъжд, вода или мръсотия. Невероятно преживяване е да си караш колелото без грижи по мокрите и празни улици на София.

Толкоз! До година пак! Дано да сме повече.